Om oss

The Barnyard är ett näthandelskoncept som drivs av Kei`Lee Interior med bas i Stockholm. 

2016 startade vi Kei`Lee Interior med målet att kunna erbjuda inredningsintresserade kunder en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet med hjälp av våra produkter. Innan uppstarten gjorde vi en noggrann research kring utbudet i Sverige och kom fram till att utbudet av utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar i ladugårdsmodeller i Sverige var närmast obefintligt. Sedan vår uppstart har det, förståeligt nog, tillkommit fler företag med försäljning av snarlika produkter. Att kundernas valmöjligheter blir större tycker vi bara gynnar marknaden.

Detta har dock fått oss att vilja höja ribban lite grann. Vi har därför valt att fokusera ännu mer på att säkerställa att just våra produkter håller världsklass när det gäller kvalitet och funktionalitet. Vi kan idag stoltsera med att vi innehar Nordens bredaste sortiment av industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. Alla våra varor produceras på beställning i Kina vilket vi är mycket stolta över att betona. Kina är det land som är absolut världsledande när det gäller produktion av utanpåliggande skjutdörrskenor, beslag och skjutdörrar. Produkterna är omåttligt populära i bland annat USA och Australien där de större företagen, även dom, importerar sina varor från samma fabrik och leverantör som oss.

Vi inspireras av att se våra kunder skapa helt nya hem & rum med hjälp av dessa fantastiska produkter och drivs av eran ovärderliga feedback. Tack för att vi får möjligheten att vara en del av era DIY projekt runt om i landet.

Meet The Team

bg_image

Eliya Lundin
Grundare

Jag heter Eliya Lundin och är grundaren av Kei’Lee Interior och The Barnyard. Är oerhört stolt över att få vara en del av processen i att hjälpa er skapa ert unika hem och hoppas kunna få fortsätta följa era inredningsprojekt under många år framöver
bg_image


Butikschef

Butiksansvarig

Våra Grundvärderingar